Șase oameni, multe paste și extra dăruire. Cam așa sună rețeta afacerii lui Cristi, plină de culoare.

Cristian Niculescu, antreprenor: „Gorgonzola cu taliatele în trei culori, în roată de parmezan, sosul este foarte fierbinte și cu fiecare porție sosul încorporează parmezanul, se topește și se mărește diametrul și de vine un super gust.”

Familia Niculescu a pornit afacerea cu paste cu ajutorul unei rulote 

Pastele roz, verzi sau negre sunt deliciul bucătăriei lui Cristi. Rețetele au pornit din pasiune la fel ca visul de a-și întemeia o afacere. Se întâmpla în 2017, atunci când Cristi și soția sa se gândeau să plece în străinătate.

Cristian Niculescu, antreprenor: „Am început acum 6 ani și câteva luni, cu o rulotă, am început cu o locație pe roți. Nu aveam bănuți de un restaurant și am ales să deschidem o formă mai ușoară. A fost ideea soției.”

Cristi și Cristina fac o echipă atât în viața de familie cât și în cea de business. De meserie bucătari, nu se dau înlături de la nimic, deși începutul nu a fost ușor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- WhatsApp introduce o nouă funcție: Oamenii vor putea trimite mesaje video de până la 60 de secunde

Cristian Niculescu, antreprenor: „Am lucrat amândoi pe vapor. 7 luni, 231 de zile, am muncit amândoi atunci, acum mulți ani și acolo am învățat să ne depășim, să vedem în adevăratul sens al cuvântului ce înseamnă munca peste limită.”

Pas cu pas și-au creat drumul spre succes, au reușit, iar la bază a stat munca, devotamentul și cele două fetițe ale cuplului pe care voiau să le hrănească sănătos. Iar de la mașina de paste și până la o afacere de succes nu a mai fost decât un singur pas. Acum, Cristi, alături de echipa sa, pune zilnic în farfurii, culoare, iubire și dăruire.

O porție de paste pornește de la 34 de lei și poate ajunge la 49 de lei în funcție de compoziție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si