Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Culorile universale, ajutor în garderoba femeilor

Alegerea culorilor poate să fie o misiune grea, atunci când vine vorba despre ținutele din dulapul nostru. De cele mai multe ori alegem nuanțe neutre ca să se potrivească cu orice însă, specialiștii susțin că în funcție de culoarea piele, a părului și a buzelor putem să alegem 15 nuanțe și, cu siguranță, nu vom da greș.

Redactia Stirile Kanal D,

Culorile universale, ajutor în garderoba femeilor

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeile își doresc să arate extraordinar în fiecare zi, iar ținutele colorate pot să le scoată în evidență și mai mult trăsăturile naturale. Totul însă depinde de câteva reguli.

Sfaturi pentru alegerea unei ținute potrivite

Mariana Romanică, consultant imagine: ”Există 16 tipologii cromatice în funcție de subtonul pielii, culoarea ochilor, culoarea părului și culoarea buzelor. Fiecare dintre aceste 16 tipologii are o paletă specifică și un mod de asortare specific. Femeile evită culorile pentru că nu vor să greșească. Tuturor le plac culorile și ar vrea să le poarte, dar dacă cred că nu știu să le poarte, preferă să rămână într-o zonă sigură și evită culoarea.”

Există 15 culori universale pe care dacă le folosim nu vom da greș în alegerea ținutelor.

Mariana Romanică, consultant imagine: ”În realitate sunt un pic mai multe, pornind de la nuanța universală prin excelența burgundy. Este foarte ușor de purtat, este de fapt, un roșu închis un pic profund care poate să ia culoarea vinului și care se asortează foarte ușor cu o altă culoare universal rozul pudrat destul de închis.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pentru a alege culorile potrivite, o analiză cromatică ne poate ajuta astfel încât să ne mascăm micile imperfecțiuni.

Mariana Romanică, consultant imagine: ”Un roz mediu desaturat, culoarea anului am creat o identitate cromatică prin accesorii. Dacă ai pielea închisă, baza este foarte bună și acesta este accentul, dacă ai culori mai deschise o să oglindești foarte bine accesoriile și baza o să fie culoarea profundă.”

Alte variante de culori potrivite tuturor sunt maro ciocolată, alb roze, griurile, verdele smarald, movul mediu sau lila.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI