Hulk nu este doar un personaj din filme  sau din benzi desenate. El există și vine din Iran. Numele lui de scenă este „Hulk din Iran”. Omul are 30 de ani și o greutate de 150 de kilograme. El a devenit celebru după ce și-a făcut cont pe Instagram, acolo unde Sajad Gharibi are o comunitate mare de oameni.

Citește si: VIDEO- Ce înseamnă afazia, boala care îl face pe Bruce Willis să renunțe definitiv la actorie

Tânărul este parca desprins dintr-un desene animat. Sajad Gharibi se aseamănă foarte bine cu personajul Hulk, de aici vine și porecla tânărului. La 30 de ani are 150 de kilograme și 188 de centimetri. Corpul lui arată precum al celebrului Hulk.

Tânărul care seamănă cu Hulk

Bărbatul a intrat în atenția internauților după ce și-a făcut cont pe rețelele de socializare. Acolo a publicat mai multe imagini cu fizicul lui. În scurt timp a strâns peste 60.000 de urmăritori, iar numărul încă e în continuare creștere.

Citește si: Ucraina folosește un software controversat de recunoaștere facială pentru a identifica cadavrele ruşilor. Peste 2 miliarde de poze în baza de date

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Culturistul iranian a reușit să participe la o mulțime de concursuri și evenimente sportive de unde a ieșit mereu învingător.

hulk

Hulk are 30 de ani.

[Sursa foto: Presa străină]

Bărbatul mută orice din loc și reușește să-și împingă propria greutate la piept și fără prea mult efort.

Citește si: Cum își trăiesc viața de zi cu zi ucrainenii din orașele ocupate de armata rusă. Care sunt mesajele care se aud zilnic la radio: "Trăim într-un coșmar şi nu ştim când se va termina acest vis nenorocit"

Sajad Gharibi sau Hulk din Iran, așa cum mai e numit, a fost refuzat de adversarul său, cel cu care urma să se lupte, de teama că o eventuală înfrângere l-ar putea face pe iranian să-și curme viața. Astfel, Hulk din Iran a decis să-și caute un nou rival la două luni distanță, iar pe data de 31 iulie el urmează să se dueleze cu Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut drept 'Kazakh Titan. Meciul celor doi va avea loc în Dubai.

Martyn Ford l-a băgat în depresie pe Hulk din Iran în timpul face-off-ului pentru meciul care era programat în luna mai. Atunci, Martyn l-a împins pe Sajad Gharibi, iar acest lucru l-a deranjat teribil pe Hulk din Iran considerând rușinos ceea ce a permis.

Citește si: Surpriză pentru fanii lui Justin Bieber! Artistul canadian revine pe scenă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si