Regretatul politician Victor Surdu a încetat din viață în 2011, la doar 63 de ani. Văduva Angela Similea a trebuit să facă față apoi unui nesfârșit șir de procese cu miză financiară, toate încercând să acopere investițiile nerentabile și creditele contractate de Surdu în ultimii ani. Din prima căsnicie, cea cu Ștefania, cercetător la Institutul Biologic din Iași, Surdu avea două fete, Monica și Afrodita, care nu s-au înțeles niciodată prea bine cu celebra lor mamă vitregă.

Citeste si: Părintele Valerian Pâslaru este grav bolnav: „Trece prin grele încercări trupești: a fost operat o dată și urmează să sufere și alte intervenții! Rugați-vă pentru sfinția sa”

Dispariția lui Surdu, răpus de un cancer la pancreas, a mărit și mai mult distanța dintre fete și Angela, totul culminând cu câteva procese în care femeile s-au regăsit pe poziții adverse la tribunal! 

Surdu a avut două fete
Victor Surdu și fetele lui

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Și asta pentru că Angela Similea, deși inițial declarase că nu este interesată de moștenirea de la Iași a fostului ei soț, ulterior și-a schimbat opțiunea și a dorit o cotă parte din aceasta. Judecătorii au dat însă câștig de cauză fetelor lui Victor Surdu, dar și fratelui acestuia, Gabriel, care a făcut front comun împotriva renumitei soliste. 

Fetele lui Victor Surdu sunt stabilite în străinătate: Monica în Italia, iar Afrodita în Africa de Sud

Dacă Monica este de ani buni medic la o clinică oncologică din Verona, acolo unde s-a tratat chiar și Victor Surdu, fata cea mică a politicianului, Afrodita, s-a stabilit de mai bine de un deceniu în Africa de Sud, acolo unde s-a căsătorit cu un localnic. La nivel de afaceri, Afrodita Surdu și soțul Jan au decis să se implice în organizarea de evenimente în orașul Durban, motiv pentru care cuplul a cumpărat și un imens teren, pe care a ridicat un camping ecologic.

Angela Similea
Angela Similea a fost a doua soție a lui Victor Surdu

De partea cealaltă, Angela Similea își vizitează foarte des băiatul, pe Sorin, în America, încearcă să vândă conacul de la Mataraua, evaluat la 600.000 de euro și așteaptă momentul în care să plece într-o nouă vacanță, așa cum s-a întâmplat anul trecut, când vedeta a strâns amintiri de neuitat dintr-o călătorie în Noua Zeelandă. 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si