Close sidebar
Close sidebar

Cum a ajuns o femeie însărcinată, mama a șase copii, în spatele gratiilor? Totul a fost o eroare!

Porcha Woodruff, însărcinată în opt luni, se afla în fața casei sale și își pregătea copiii pentru școală. În acel moment șase polițiști au venit peste ea și au arestat-o. Totul s-a întâmplat în luna februarie a acestui an.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a pornit de la o eroare dată de softul de recunoaștere facială. Sistemul ar fi identificat-o pe femeie drept principala inculpată a unui jaf armat și furt de mașini, infracțiuni grave în Statele Unite ale Americii.

„Am fost speriată. Mi-a fost frică. Copiii mei erau acolo și plângeau, iar eu eram blocată, pentru că mă întrebam ce voi face. Oamenii ăștia îmi spuneau că vor să mă aresteze și să mă ducă la închisoare pentru ceva despre care nu am niciun fel de idee”, a mărturisit femeia.

Cum a ajuns o femeie însărcinată, mama a șase copii, în spatele gratiilor? Totul a fost o eroare!

[Sursa foto: Istockphoto.com]

A stat în arest 11 ore

Femeia însărcinată de 8 luni a stat 11 ore în arest până când a intrat în travaliu. În acel moment a fost eliberată și dusă la spital pentru a naște mai devreme decât ar fi trebuit.

Femeia a dat naștere unui copil sănătos, dar ea și avocatul ei au anunțat că vor da în judecată orașul și Poliția pentru arestare pe nedrept. Aceștia spun că s-ar fi folosit de o fotografie a Porchei veche de opt ani atunci când au făcut comparația și recunoașterea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dosarul a fost închis din lipsă de probe, dar Porcha Woodruff a avut noroc, pentru că persoana jefuită nu a mai mers la audierile preliminare. Acuzațiile au fost retrase, lucru pe care l-a confirmat și un purtător de cuvânt al biroului procurorului din Waine County.

Citește și: VIDEO- Cel mai modern penitenciar din România. În Timișoara, deținuții sunt tratați ca în țările nordice, după spusele lor: "Se apropie mai mult de un penitenciar cum vedem la televizor, în țările nordice"

Astfel de sisteme denumite „ochiul dragonului”, sunt utilizate nu doar pentru a recunoaște, ci și pentru a depista pe fața persoanelor înclinații care duc spre comportamente periculoase.

Scandalul a luat amploare și șeful Poliției din Detroit, James White, a spus că acuzațiile creează îngrijorări, problema este luată foarte în serios și se vor avea loc investigații amănunțite.

Citește și: Lil Tay, rapper și vedetă pe rețele de socializare, a murit la 14 ani: ”Va rămâne în inimile noastre”

Citește și: Lil Tay, rapper și vedetă pe rețele de socializare, a murit la 14 ani: ”Va rămâne în inimile noastre”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI