Puya a dat Statul Roman in judecata, solicitand inapoierea taxei de poluare pe care a platit-o pentru un autoturism Mercedes. Dupa mai multi ani de procese, cantaretul a obtinut o decizie defintiiva prin care ANAF-ul urma sa-i restituie suma respectiva, adica aproape 25.000 de lei. Problema a fost ca judecatorii nu au specificat momentul si modalitatea prin care banii urmau sa ajunga in conturile lui Dragos Gardescu. Dupa cateva luni in care rapperul a asteptat sa-si primeasca banii, acesta a cerut executarea silita a Directiei Finantelor Publice si chiar blocarea conturilor isntitutiei.

Puya scoate la un concert de doua ori mai mult decat ii ofera Statul Roman intr-un an
Puya scoate la un concert de doua ori mai mult decat ii ofera Statul Roman intr-un an

Pana la urma, ANAF-ul l-a anuntat pe cantaret ca ii va vira banii in decurs de 5 ani, in rate egale, insa acesta nu a fost de acord cu solutia aleasa. A urmat un nou proces, castigat insa de Statul Roman, care a obtinut in instanta suspendarea executarii si anularea dosarelor de executare silita.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Asa se face ca Puya a trebuit sa se impace cu solutia propusa de ANAF, adica de a primi banii esalonat. Astfel, Gardescu ar trebui sa primeasca in fiecare an ceva mai mult de 1.100 de euro, adica nici jumatate din cat castiga pentru un singur concert.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si