In schimbul sustinerii oferite de consilierii PMP, partidul condus de fostul presedinte Traian Basescu ar putea obtine vicepresedintia celor trei consilii, potrivit Hotnews.ro

La Constanta, presedintele organizatiei judetene PMP ar putea fi vicepresedintele Consiliului Judetean. De altfel, Claudiu Palaz a confirmat vineri alianta cu PSD pentru formarea majoritatii.

"Am hotarat ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constanteni sa participam la crearea unei majoritati in cadrul Consiliului Judetean Constanta.

Politica derulata de consilierii PMP nu va fi o politica de blocare a proiectelor Constantei, ci va fi o politica pentru constanteni. Sunt convins ca majoritatea creata in Consiliul Judetean va duce la promovarea judetului Constanta si la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea cand eram prefect si pe care voi putea sa le promovez de aceasta data prin prisma functiei de vicepresedinte al Consiliului Judetean", a declarat Claudiu Palaz, presedintele PMP Constanta, citat intr-un comunicat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

In Mures, PSD si PMP au semnat luni un protocol de colaborare politica si administrativa pentru urmatorii patru ani, potrivit ziarului Adevarul. Astfel, functia de vicepresedinte al CJ Maramures ar putea fi preluata de Lucian Morar.

Si la Severin PMP s-a inteles cu PSD. Presedintele PSD Caras-Severin, deputatul Ion Mocioalca, a declarat, citat de presa locala, ca negocierile cu PMP si UNPR au fost "incununate de succes", cele doua formatiuni politice obtinand de la social-democrati cate o functie de vicepresedinte in Consiliul Judetean.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si