Close sidebar
Close sidebar

Cum a ajuns Traian Basescu sa faca aliante cu Liviu Dragnea. PMP si PSD au batut palma in teritoriu

Partidul Miscarea Populara a ajuns sa faca intelegeri cu social-democratii. Formatiunea condusa de Traian Basescu a acceptat sa faca majoritate cu PSD in Constanta, Caras-Severin si Maramures.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In schimbul sustinerii oferite de consilierii PMP, partidul condus de fostul presedinte Traian Basescu ar putea obtine vicepresedintia celor trei consilii, potrivit Hotnews.ro

La Constanta, presedintele organizatiei judetene PMP ar putea fi vicepresedintele Consiliului Judetean. De altfel, Claudiu Palaz a confirmat vineri alianta cu PSD pentru formarea majoritatii.

"Am hotarat ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constanteni sa participam la crearea unei majoritati in cadrul Consiliului Judetean Constanta. Politica derulata de consilierii PMP nu va fi o politica de blocare a proiectelor Constantei, ci va fi o politica pentru constanteni. Sunt convins ca majoritatea creata in Consiliul Judetean va duce la promovarea judetului Constanta si la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea cand eram prefect si pe care voi putea sa le promovez de aceasta data prin prisma functiei de vicepresedinte al Consiliului Judetean", a declarat Claudiu Palaz, presedintele PMP Constanta, citat intr-un comunicat.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

In Mures, PSD si PMP au semnat luni un protocol de colaborare politica si administrativa pentru urmatorii patru ani, potrivit ziarului Adevarul. Astfel, functia de vicepresedinte al CJ Maramures ar putea fi preluata de Lucian Morar.

Si la Severin PMP s-a inteles cu PSD. Presedintele PSD Caras-Severin, deputatul Ion Mocioalca, a declarat, citat de presa locala, ca negocierile cu PMP si UNPR au fost "incununate de succes", cele doua formatiuni politice obtinand de la social-democrati cate o functie de vicepresedinte in Consiliul Judetean.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI