Un român are o poveste impresionantă de viață! Eugen, originar din Tecuci a părăsit țara natală pentru un trai mai bun, în urmă cu 7 ani, după cum a povestit pentru Anunțul UK.

Cum a devenit celebru Eugen?

Așa a ajuns în Marea Britanie, acolo unde la început nu i-a fost deloc ușor să supraviețuiască. Acesta a fost nevoit chiar să doarmă pe străzi, până când a reușit să-și găsească un loc de muncă.

„Am venit în Anglia(...) cu 100 de lire în buzunar. Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult 2 lire pe zi și am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station”, a mărturisit Eugen pe portalul de anunțuri destinat comunității de români din UK.

Român mașini rege Charles

Eugen alături de Chris Eubank.

[Sursa foto: Facebook]

În cele din urmă, Eugen și-a găsit de muncă la Jaguar Land Rover, unde a spălat mașini timp de patru ani. Apoi, el singur a decis că cel mai bine ar fi să muncească pentru el, așadar și-a deschis propria lui spălătorie auto.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„După un an de zile am început să îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate, iar acum compania mea ajunge oriunde în UK”, a povestit bărbatul.

Citește și: EXCLUSIV: Cum va fi vremea de Paște? Experții ANM au vorbit despre vremea neobișnuită din următoarea perioadă

Își dorește Românul să revină în țara natală?

Datorită seriozității sale, dar și a ambiției de care a dat dovadă, Eugen a devenit rapid celebru. La spălătoria lui au venit chiar nume celebre, precum Regele Charles al III-lea sau fostul campion mondial de box Chris Eubank. Și în ziua de azi, mașina în valoare de 370.000 lire sterline a suveranului este spălată de român.

„Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile. M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maximă, când spăl o mașină, nu contează că e a Regelui sau a altcuiva”, a spus Eugen.

Român mașini rege Charles

El este Eugen.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Unde se află cel mai mare câmp de lalele din România? Priveliștea te lasă fără suflare

În prezent, Eugen nu se gândește să revină în România, deoarece duce o viață extraordinară în West Midlands, acolo unde se află alături de soție și fetiță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si