Dezvaluirile despre cum a crescut Ion Dolanescu tariful la nunti au fost facute intr-un material despre celebrul cantaret de muzica populara, decedat in 2009.  „Când ieşeam pe stradă, oamenii pe stradă spuneau: „Uite-l pe Dolănescu! Uite-l pe Dolănescu». Figura tatălui meu a rămas impregnată în conştiinţa şi în sufletul acestui popor. Discurile care se realizau, 500.000 de exemplare, se vindeau în două-trei zile, apoi se reeditau.

La 26 de lei, cât era un disc, dacă tata ar fi primit un leu, ar fi fost multimilionar”, a dezvaluit fiul sau, Ionut Dolanescu.

Cum a crescut Ion Dolanescu tariful la nunti de 7 ori. Castiga 20.000 de lei la o cantare

„Ion Dolănescu a fost primul artist care a impus un program şi un tarif la nunţi. Preţul iniţial era de 3.000 de lei pentru două ore. Ulterior, tariful a crescut la 20.000 de lei”, a dezvaluit Jurnalul national. Suma negociata de Dolanescu era una uriasa in anii `70-`80, daca este sa tinem cont ca un apartament sau o masina Dacia costa 70.000 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cum a crescut Ion Dolanescu tariful la nunti de 7 ori. A lasat o avere estimata la 1 milion de euro

Dezvaluirile despre cum a crescut Ion Dolanescu tariful la nunti de 7 ori explica, intr-un fel, averea uriasa pe care a strans-o cantaretul de muzica populara. In vara lui 2017, presa a relatat ca fiii sai, Ionut si Dragos, s-au inteles, dupa 8 ani de procese, cum sa imparta averea de aproximativ 1 milion de euro, lasata mostenire de Dolanescu, avere constituita din case, terenuri, dar si din drepturile de

autor.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si