Close sidebar
Close sidebar

Cum a devenit emisiunea Exatlon un fenomen! "Exatlon" se numără printre cele mai populare căutări pe Google

A fost întocmit topul celor mai populare căutări pe Google. Printre cele mai căutate se numără și numele emisiunii Exatlon.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Exatlon", emisiunea devenită fenomen în România, a fost cea mai căutată de internauți în 2018. Aflată deja la al doilea sezon, emisiunea a fost și este urmărită de milioane de români cu sufletul la gură.

Marea finală Exatlon sezon 2, duminică 16 decembrie

Fanii Exatlon așteaptă ediția de duminică, 16 decembrie, cu sufletul la gură pentru că va fi desemnat marele câștigător. Concurentul care va fi desemnat câștigător se va întoarce din Republica Dominicană cu premiul de 100.000 de euro. Reamintim că învingătorul va fi desemnat strict pe baza performanțelor sportive.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Amintim că Vladimir Drăghia a câștigat finala Exatlon 2018. Acesta s-a impus în fața lui Ionuț Sugacevschi, în finala care a fost transmisă în direct. Atunci, câștigătorul Exatlon, implicit al premiului de 100.000 euro, a fost ales de votul publicului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI