Close sidebar
Close sidebar

Cum a fost "înfiat" Mario Fresh de la Exatlon de către Alex Velea! Povestea lor este emoționantă: "Îl știu pe Mario de la 9 ani. Mi-am asumat responsabilitatea de tată"

Mario Fresh a devenit cunoscut, în urmă cu ceva ani, cu ajutorul lui Alex Velea. Cei doi s-au cunoscut în 2018, la Iași, la un concert al artistului.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Velea a văzut un potențial artistic în Mario, încă de la o vârstă foarte fragedă și a decis să-l "adopte" și să-l ajute să se mute de la Iași la București, unde a locuit cu el și Antonia.

"Pe Mario l-am cunoscut în 2008, avea aproape 9 ani, aveam un concert la Iași, a venit la dubă cu un CD. Avea câteva melodii și mi-a zis să-l ascult. Mi-a plăcut ce am auzit acolo, m-a impresionat, ne-am împrieteni, i-am cunoscut familia.

Citeste si: Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepe

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El a venit la București pentru muzică, și-a dorit foarte mult să se mute aici.

Am avut o discuție cu familia lor, am stabilit niște reguli, a trebuit să-mi iau rolul asta de tată în serios, nu de tată neapărat, dar eram responsabil pentru ei", a povestit Alex Velea într-un vlog, chiar înainte de plecarea lui Mario Fresh la Exatlon sezon 3.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI