România a pierdut primul meci cu Ungaria la Exatlon 3, dar competiţia a fost strânsă, iar concurenţii noştri, abia ajunşi în Republica Dominicană, au dat dovadă de o ambiţie şi o forţă fizică şi psihică ieşite din comun.

Atât "Faimoşii" cât şi "Războinicii" merită felicitări şi încurajări pentru următoarea întâlnire cu vecinii noştri.

Ei bine, printre cei mai buni şi determinaţi concurenţi în partida cu Ungaria s-a numărat şi Costin Gheorghe, sportivul aducând două puncte importante echipei noastre.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

S-a văzut în doar câteva zile, după viteza şi încrederea în el, că fotbalistul are "stofă" de învingător.

După meciul internaţional disputat în urmă cu două zile, am observat, la testimoniale, că fratele Elenei Gheorghe purta un tricou misterios inscripţionat cu numele "Franco" şi numărul

"7".

Costin Gheorghe de la Exatlon, omagiu adus nepotului lui Pepe! Cei doi erau cei mai buni prieteni

Din nefericire, în spatele acestei alegeri vestimentare se ascunde o adevărată dramă. Franco a fost nepotul artistului Pepe şi totodată cel mai bun prieten şi coechipier al lu Costin la echipa Sportul Studenţesc, la juniori. Tinerii erau nedespărţiţi şi ţineau unul la celălalt ca fraţii.

Sursa foto: WOWbiz.ro

Din păcate, Franco Pascu a murit în octombrie 2007, la 17 ani, în urma unui accident rutier. Adolescentul se afla într-o maşină condusă de un prieten al său, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a derapat la viteza de 150 de kilometri la oră. Nepotul lui Pepe şi alţi trei pasageri au murit pe loc.

Familia a făcut un altar la mormântul lui Franco, aducând diverse obiecte dragi acestuia. Printre ele şi un tricou al lui Manchester United, echipa preferata a lui Franco, pentru că atunci juca la englezi idolul acestuia, Cristiano Ronaldo.

Sursa foto: WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si