Leul de mare a fost filmat înotând în jurul golfului La Jolla împreună cu copiii și părinții lor aflați pe plajă, înainte să înceapă să latre la adresa turiștilor, potrivit NY Post.

Citește și: Rechin uriaș, eșuat pe o plajă din Europa. Turiștii s-a speriat când au văzut "monstrul marin"

O parte dintre turiști s-au panicat, în timp ce alții și-au scos telefoanele pentru a imortaliza întâlnirea apropiată cu mama protectoare, arată videoclipul surprins de americanca Lauren Bertrand.

"Am vizitat La Jolla, California în acest weekend pentru a vedea leii de mare în habitatul lor natural și pentru a afla mai multe despre aceste ecosisteme „protejate””, a spus Bertrand pe TikTok.

Videoclipul prezintă un leu de mare adult, însoțit de un pui, într-un sprint agresiv care se îndreaptă spre înotători, forțându-i fie să fugă pe plajă sau să se dea în lături în apă.

Leul de mare a pus frâna atacului ei înainte ca cineva să fie rănit.

@lifelaurensway Visited La Jolla, CA this weekend to see the Sea Lions in their natrual habitat and to learn more about these ‘protected’ ecosystems… the people were peopling and this big guy was NOT having it 😳 #lajollasandiego #sandiego #sealions #protectouroceans #california #wildlife #travel #dumbtourists #peoplewatching ♬ Dumb Ways to Die- Tangerine Kitty

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Oh, ai venit cam aproape, ieși din apă, animal gras!”, poate fi auzită o persoană spunând înainte ca leul de mare să se oprească din atac.

Câțiva oameni s-au ridicat speriați de unde se aflau pe plajă, în timp ce leul de mare a sărit spre ei.

Paradisul leilor de mare, la doi pași de plajă

Plaja La Jolla Cove este situată la aproximativ 200 de metri de Point La Jolla, o porțiune stâncoasă a coastei San Diego, care s-a transformat într-un habitat natural pentru leii de mare.

Point La Jolla a fost închis pentru accesul public pe termen nelimitat în septembrie anul trecut, în urma plângerilor rezidenților și activiștilor care cerea protejarea leilor de mare de invazia turiștilor.

Leul de mare nu a rănit pe nimeni

Leul de mare nu a rănit pe nimeni

[Sursa foto: TikTok]

Decizia unanimă a consiliului local a venit la câteva luni după o situație similară cu cea de acum, în care doi lei de mare i-au atacat cu cei care mergeau la plajă sau care se plimbau în apele golfului La Jolla.

Primăria din San Diego a oferit repetate avertismente publicului, alertându-i pe oameni despre pericolele la care riscă să se expună când se apropie de fauna sălbatică care trăiește în zonă.

Point La Jolla este un fel de rezervație naturală pentru leii de mare:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si