Close sidebar
Close sidebar

Cum a petrecut Simina Loica de la „Puterea Dragostei” de ziua ei? Imagini inedite

Simina Loica de la „Puterea Dragostei” a organizat o petrecere fastuoasă de ziua ei. Bruneta a împlinit vârsta de 28 de ani.

Georgiana Balaban,

Simina de la Puterea Dragostei a împlinit 28 de ani. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Simina de la „Puterea Dragostei” și-a serbat ziua de naștere. Alături de ea s-au aflat numeroși foști concurenți ai emisiunii de la Kanal D, printre care Roxana Buzoiu și Simona Braboveanu. Simina a purtat o cămașă-rochiță, sexy, de culoare albă. Bruneta a făcut senzație cu make-up de prințesă de culoare și tortul care a avut aceeași culoare.

Citeste si: Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", creează tensiuni în casa băieților. "Arată bine fizic"

„La mulți ani, Simina Loica! Mă bucur că am participat la ziua ta de naștere și că ne-am distrat pe cinste. O avem în poză și pe nebunatica de Simona Braboveanu și uite așa s-au format fetițele Powepuff. Multă sănătate, fericire și mult noroc să ai în tot ceea ce-ți vei propune să realizezi!”, a

zis Roxana Buzoiu.

Citeste si: Cine e noua concurentă care a intrat în casa "Puterea Dragostei". "A simțit o conexiune pentru tine"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Simina Loica de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Tinerii s-au distrat pe cinste la ziua de naștere a Siminei. Au dansat, au băut și s-au bucurat alături de familia Zănoagă.

Alex Zănoagă și-a găsit meserie

Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a descoperit meseria care îl face fericit, dar și cea care îl poate ajuta să câștige bani.

Zănoagă a făcut cursuri de frizerie, iar acum a devenit hairstylist.

Citeste si: Cel mai iubit concurent de la Puterea Dragostei a ajuns la spital de urgență. Despre cine este vorba: "S-ar putea să trec pe aici toată viața"

Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D tunde la un salon din Capitală. Pe mâna lui s-a lăsat și Ricardo Filip de la „Puterea Dragostei”.

Tânărul a fost extrem de mulțumit de noul look.

Citeste si: Cristian Marinescu o cere în căsătorie pe Maria Lungu la Puterea Dragostei? "Construim totul de la bază"

Citeste si: Marius Bogdan de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele altei femei la ceva timp după logodna cu Andreea Pirui

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI