Close sidebar
Close sidebar

Cum a provocat nunta fiului lui Dragnea impacarea in familia lui Petre Geambasu: "Ca parinte, nu pot decat sa ma bucur imens ca orchestra fiului meu a fost cea aleasa...""

Dupa o perioada in care scandalul a fost la ordinea zilei in familia Geambasu, seniorul Petre da semne de impacare cu juniorul Calin.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa luni de zile in care intre Petre Geambasu si fiul sau, Calin, au abundat tot felul de acuzatii, seniorul da semne ca a depasit faza scandalului din familie, devenind brusc impaciuitor la adresa baiatului. Deranjat de faptul ca in presa s-a vehiculat informatia ca ar fi cantat cu orchestra sa la nunta fiului lui Liviu Dragnea, Petre Geambasu a tinut sa faca lumina in acest caz, laudandu-si surprinzator odrasla.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Doamnelor, Domnilor, dintr-o greseala pe care nu mi-o explic posturile de Televiziune au anuntat ca la “nunta anului” de duminica ce a trecut ar fi cantat orchestra mea, "Petre Geambasu Show Band". Gresit. “Calin Geambasu Band” a avut cinstea de a evolua in fata a circa 1.000 de invitati, alaturi de alti artisti consacrati de muzica folclorica. Ca parinte, nu pot decat sa ma bucur imens ca orchestra fiului meu a fost cea aleasa a sustine programul artistic la acest deosebit eveniment.

Tin sa fac inca o precizare: noi artistii nu avem culoare politica. Singura noastra menire este aceea de a ne demonstra harul cu care ne-a inzestrat Bunul Dumnezeu spre a va descreti fruntile, de a va aduce un dram de fericire in plus si- prin prestatia noastra- de a va face sa treceti mai usor peste greutatile vietii", a marturisit Petre Geambasu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI