Close sidebar
Close sidebar

Cum a reactionat Marian Ralea la auzul vestii mortii lui!

Stirea diminetii l-a avut astazi in prim-plan pe actorul Marian Ralea.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Stirea diminetii l-a avut astazi in prim-plan pe actorul Marian Ralea.

Totul a pornit dupa ce un post de televiziune important, unde actorul Marian Ralea a creat fenomenul "Eu sunt magician!", a anuntat ca artistul ar fi incetat din viata.

Fara sa se specifice cauza mortii, stirea, care suna sec si s-a propagat cu repeziciune in toata presa, a fost primita cu mare tristete de catre cei care il apreciaza pe artist.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din fericire, dupa o simpla verificare aceasta s-a dovedit a fi falsa, Marian Ralea raspunzand la telefon si aratandu-se uimit sa afle...vestea mortii lui: "Nu pot sa cred! Dar cine sa spuna asta şi de ce? Sunt bine, nu am patit nimic!", a spus indragitul artist. Telefonul actorului suna incontinuu, iar el nu făcea fata sa răspundă celor care, nevenindu-le sa creadă, ii telefonau că să afle dacă eşti bine.


Marian Ralea are 59 de ani, iar maine, 20 decembrie, este ziua sa de nastere!

 

Sursa: Wowbiz

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI