Mariana, cea de-a doua sotie a lui George Chirila, trece prin aceleasi momente prin care si sora ei, Nicoleta, a trecut in urma cu mai bine de 20 de ani. Atunci, Mariana, intra avea sa intre in casnicia surorii ei si sa imparta de comun acord acelasi barbat.

"Sentimentele sunt destul de contradictorii pentru mine. Nu pot nici sa ma imotrivesc vietii, dar nici nu pot sa...E

destul de greu.


 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A avut un prototip destul de bun de barbat, au avut ce sa vada la el. Si fizic si mental. M-am gandit intai cata suferinta i-ar aduce sotului treaba asta, pentru ca are multe lucruri de facut pentru a putea parcurge acest drum.
Nu e problema ca nu poate faca fata la trei femei. El este un barbat foarte infranat. Femeile sunt foarte ascunse si par ceea ce nu sunt sau sunt unele chiar sunt.

Sunt femei care nu sunt sincere. E nevoie de foarte mare atentie, ca atunci iesim de pe calea vietii.

As avea grija de copiii lui facuti cu alta femeie, pentru mine copiii imi sunt foarte dragi", a spus Mariana, scrie wowbiz.ro.

Citeste si: Amanunte emotionante despre Augustin Buzura, dezvaluite de nora lui dupa moartea scriitorului:" De doi ani nu mai vedea!"

Unul din motivele principale pentru care Mariana nu este de acord cu o a treia femeie in casnicia lor ar fi faptul ca inca nu a aparut...femeia potrivita.
"Orice relatie implica multe lucruri. Orice femeie care vrea sa intre la noi in familie trebuie sa parcurga niste teste. Mai intai, trebuie sa fie o femeie autentica. Din discutia cu sotul meu, eu am inteles ca aceasta femeie care vrea sa faca un copil cu el vrea sa il acapareze, iar pentru ea deja testul e cazut.

Cum poti sa intri intr-o relatie, sa stai un pic si sa pleci?... In schimb, dragostea te inalta, iti ridica tot mai mult energiile din tine. Dragostea iti poate ridica mult sentimentele, te poate inalta si te poate aduce la partea aceea din interiorul tau care e infinita, care face parte din Dumnezeu", a completat ea.
In timp ce Mariana sta ferma pe pozitii, sora ei, Nicoleta, sufera in tacere.

"Nicoleta a fost un pic cam afectata. Mai afectata decat mine. Asa am simtit-o eu. Va suporta pana la urma, pentru ca are incredere in George", a mai spus ea.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si