Copila în vârstă de 8 ani căuta ciuperci în zona copacilor din apropierea casei sale din orașul Alpena, Michigan. Unchiul victimei a postat pe Facebook că un bărbat suspect de 17 ani a ieșit din pădure și a acoperit gura fetiței, încercând să o răpească.

Fratele ei, în vârstă de 13 ani, a văzut întreaga scenă din interiorul casei și a intervenit imediat. A luat curajos o praștie și a început să tragă cu obiecte către capul și pieptul răpitorului.

Acesta a fugit de la fața locului, dar a fost identificat ulterior de polițiști într-o benzinărie din zonă.

Citește și: Incredibil! Cum a ajuns o pasageră să fie îmbarcată într-un avion care mergea la 1.450 km de destinația ei

„Asta l-a făcut să renunțe. Fata a reușit să lupte și să scape, iar băiatul l-a lovit pe suspect în piept, care apoi a fugit de la fața locului”, a declarat comandantul postului local al trupelor de stat din Michigan, locotenentul John Grimshaw.

Fratele copilei este considerat un erou al comunității. Ce laude i s-au adus adolescentului

John Grimshaw a declarat că suspectul a admis intenția de a bate grav fetița de 8 ani după ce ar fi reușit să o răpească. Identitatea suspectului nu a fost dezvăluită, iar acesta a fugit de copii și a încercat să se ascundă până când autoritățile l-au găsit la o benzinărie din apropiere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Ceea ce a făcut ne-a ajutat să identificăm cine a fost suspectul, pentru că, evident, a avut răni în urma loviturii”, a precizat locotenentul.

Citește și: O mamă trece prin momente cumplite după ce a pierdut cenușa fiului ei mort. Aceasta era pusă într-o jucărie: „Sunt disperată!”

Oamenii legii au transmis că fetița și părinții ei se află într-un șoc emoțional, dar micuța se află în afara oricărui pericol.  „Sunt foarte mândru de nepotul meu și știu că nepoata mea este traumatizată și mă rog pentru ea. Cu siguranţă a fost extrem de înfricoșătoare pentru ea” a fost mesajul transmis de unchiul ei, Gary Quintel.

În urma incidentului, locotenentul Grimshaw a oferit sfaturi pentru persoanele care ar putea fi victime tentativelor de răpire în viitor:  „Luptă, luptă, fă tot ce poți, mușcă mâna care te ţine. Dacă este cazul, călcați pe picioare, loviți cu piciorul în tibie, faceţi tot ce puteţi şi luptaţi. Și apoi, dacă gura vă este liberă, țipaţi cât puteţi de tare”, a precizat comandantul.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Individul este încarcerat într-o celulă de detenție pentru minori, iar următoarea sa audiere în fața instanței este programată pentru data de 17 mai.

Citește și: Soții care au adoptat un "copil" care s-a dovedit că are 22 de ani se tem că fata vrea să-i omoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si