Close sidebar
Close sidebar

Cum a reusit Mugur Mihaescu sa piarda 1.200.000 de euro dintr-un foc!

Afacerile lui Mugur Mihaescu nu merg deloc bine. Recent, acesta a incasat o lovitura dura pe plan financiar.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba despre o afacere de suflet. Mugur cumparase dreptul de inchiriere al magazinului Muzica, cu 1.7000.000 de euro, dar pentru ca datoriile catre banca l-au presat, l-a vandut cu numai 500.000 de euro.
In 2010, Mugur Mihaescu a facut credit la banca si a cumparat cu 1.700.000 de euro dreptul de inchiriere al magazinului Muzica din centrul Capitalei, care, la vremea respectiva, aducea, din subinchirieri, un venit de aproape 60.000 de euro lunar, scrie apropotv.

Doar ca “Garcea” i-a dat afara pe chiriasii mai marunti (clientii vechi ai locatiei), a demarat o actiune costisitoare de renovare si a ramas, intr-un final, cu doar trei clienti fideli. E adevarat, acestia plateau si cel mai mult. O firma ii achita 40.000 de euro lunar, alta 12.000 de euro, iar alta 3.000 de euro. Adica exact sumele de care avea nevoie sa-si achite ratele la banci si impozitul la stat, plus sa-si amortizeze cheltuiala cu reamenajarea spatiului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

De aici pana la colaps nu a mai fost decat un pas. Oferta de 500.000 de euro pe care i-o facuse de mai mult timp un om de afaceri a fost singura care a ramas in picioare si pe care, intr-un final, Garcea, resemnat, a acceptat-o. El a pierdut astfel 1.200.000 de euro!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI