Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele suceveanului Constantin G., informează Cuget Liber.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi furt în scop de folosinţă.

Citeste si: VIDEO| Tragedie fără margini. Două surori au fost călcate cu mașina, chiar pe trotuar

Comunicatul Poliției: Șoferul avea o îmbibaţie alcoolică de 2,04 g/l alcool pur în sânge 

„La data de 26.02.2021, în jurul orei 18:26, numitul G.C., după ce a sustras autoturismul marca Ford, cu scopul de a-l folosi pe nedrept, având montate numerele false de înmatriculare, a condus pe str. Lirei din mun. Constanţa, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi având o îmbibaţie alcoolică de 2,04 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, autoturismul condus avea numerele de înmatriculare retrase din data de 03.02.2021 şi inculpatul a produs un accident de circulaţie soldat cu autoaccidentarea şi avarierea mai multor autoturisme parcate", au arătat procurorii. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie

în cauză faţă de inculpatul G.C.

Bărbatul este acuzat de conducere fără permis, sub influența alcoolului, punerea în circulația a unui vehicul neînmatriculat și furt.

Șoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si