Anamaria Prodan a vorbit despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și a dezvăluit că poziția ei cu privire la viitorul fost soț s-a schimbat radical după ce a decis să nu mai comunice cu acesta.

Ce a făcut Anamaria Prodan de 8 Martie

Sexy impresara a mărturisit că s-a obișnuit deja cu ideea divorțului și că a luat decizia de a nu mai comunica cu fostul soț.

Citeste si: În plin divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf se teme de situația din Ucraina. Ce a declarat antrenorul

Laurențiu Reghecampf a sărbătorit alături de iubita sa, care este și însărcinată, de 8 Martie. În tot acest scandal, Ana a dezvăluit faptul că antrenorul nu mai comunică cu fiul cel mic, Bebe.

”Divorțul nostru va avea termen peste o lună, vom vedea ce se va mai întâmpla până atunci”,  a spus Ana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Eu îmi văd de afacerile mele, el își vede de ale lui. Nu mai vorbim deloc, nu se pune problema să mai comunicăm, nu avem ce să ne spunem. Și nu, nu m-a felicitat nici de 1, nici de 8 Martie, dar nici nu era nevoie”,  a mai precizat impresara.

Anamaria Prodan, surprinsă de gestul fiului cel mic

Ana a postat pe contul său de instagram o fotografie, alături de fiul cel mic, însoțită de mesajul: „Mami te iubește fără margine!! Îți mulțumesc, iubirea vieții mele”

.

Impresara a ieșit la masă cu cel mic, de la care a primit si un buchet superb de flori, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Citeste si: Anamaria Prodan, ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a ajuns la Poliție

Anamaria este dezamăgită de relația pe care antrenorul o are cu fiul cel mic.

”Când am făcut ședință de familie, eu și copiii am decis să nu mai avem nicio legătură cu dl. Laurențiu Reghecampf. Dacă va avea voie de la “împărăție” sau dacă își va dori, vreodată, să vorbească cu vreunul dintre copiii noștri, va avea ușa deschisă mereu. Știe unde locuim, știe cum să ne găsească, așa că va putea să o facă, iar eu nu i-o voi interzice, mai ales că este tatăl lui Bebe”, a mai spus Anamaria Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si