Pana acum, Maria Ghiorghiu a sustinut mereu ca ea "vede" lucrurile rele ce au sa se intample, acestea fiindu-i transmise de cele mai multe ori de anumite voci pe care le aude iniferent unde se afla. Ei bine, la 7 luni de la decesul actritei, Maria Ghiorghiu, care nu avusese nici o premonitie care sa-i arate disparitia artistei, a afirmat insa ca a visat-o pe Stela Popescu.

“Pe doamna Stela Popescu am vazut-o in ziua inmormantarii, ca sa vada lumea ca exista viata dupa moarte. Am vazut-o intr-un nor negru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Era foarte trista, nici ei nu ii venea sa creada ca a trecut in lumea de dincolo. Privea inspre sicriu, cred ca privea spre trupul ei inert. Nu spunea nimic, dar se citea pe chipul ei tristetea si supararea. Era foarte contrariata, ca si cum ar fi vrut sa spuna ceva. Ea nu se astepta sa moară, de aia era contrariata”, a marturisit prezicatoarea Maria Ghiorghiu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si