Peste jumătate dintre românii care și-au planificat o vacanță anul acesta au ales un sejur all inclusive. Ne place să avem totul la discreție, cu bani cât mai puțini, însă trebuie să avem așteptări realiste ca să nu ne întoarcem acasă dezamăgiți.

Ciprian Enea, consultant în turism: „Cel mai important este atunci când alegem un pachet alll inclusiv să ne bugetăm exact pe buzunarul nostru, banii pe care îi vom plăti pe pachet, însemnând transport, cazare, masă, băuturi și alte servicii pe care le oferă hotelurile.

Așadar, dacă mergem într-un all inclusiv nu ne mai gândim să facem prea multe opționale în afara hotelului.”

Persoanele care aleg să își petreacă vacanță de vară într-un resort all inclusive vor avea la dispoziție o gamă largă de servicii personale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ciprian Enea, consultant în turism:  ”Căutăm un loc unde să avem absolut toată gama de servicii în zidurile resortului pentru care am plătit. Tot all inclusive înseamnă să beneficiezi de o gamă largă de servicii personale: frizerie, coafură, cosmetică, spa, relaxare, zonă de băi turcești dacă suntem în Turcia. Și tot all inclusiv înseamnă să poți să te bucuri de o varietate de restaurante și baruri.

Așadar, în cadrul aceluiași hotel avem posibilitatea să mergem într-o seară la un restaurant cu specific asiatic, de exemplu, în altă seară avem posibilitatea să alegem un restaurant cu specific oriental.

Conceptul de ultra all inclusiv vine cu îmbunătățiri în ceea ce privește meniul. Sunt mai multe fructe, sunt mai multe produse de calitate, mai multe produse scumpe: fructe de mare, pește, vite. La ultra all inclusiv băuturile sunt de foarte bună calitate.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si