Lumânarea nu trebuie aleasă la întâmplare, pentru că această, poartă foarte multe simboluri, nu doar în cadrul ceremoniei Botezului, dar și ulterior.

Lumânarea de botez, va fi folosită înclusiv a doua zi, dar și în momentele mai dificile din viața micuțului, iar această trebuie să fie albă. Alege lumanari botez ieftine de pe celmic.ro, potrivite tematicii alese pentru botez și bucură-te de puritatea acestui moment unic, din viața bebelușului tău, nou venit pe lume.

Citeste si: Ce riscă japonezul care l-a ucis pe Shinzo Abe. Motivul halucinant pentru care l-a ucis pe fostul premier japonez

În general lumânarea se achiziționează de către nași, însă acest lucru nu este neapărat obligatoriu. Dacă, vei boteza și vrei să cumperi tu lumânarea de botez, nu uita, să te consulți cu părinții, asupra temei de botez, pentru a face cea mai bună alegere.

Iată care sunt cele mai în trend teme pentru botez, în această vară și ce lumânare să alegi pentru a se potrivit perfect.

Teme pentru fetițe

Temele care pot fi alese pentru fetițe în cadrul petrecerii de la Botez sunt variate și culorile ce pot fi folosite, nu se mai duc către clasicul roz, ba din contră, acestea sunt din ce în ce mai noncoformiste.

Se spune că generațiile noi de copii, vor fi extrem de autentici, deci, cu siguranță nu se vor mai conforma clasicului.

Așadar, poți trece de la roz, la mov închis, bleu, verde sau chiar gri metalizat.

Personaje Disney

Cum alegi lumânarea de botez potrivită tematicii petrecerii? Idei în trend pentru băieți și fete

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fie că ne referim la prințesele clasice precum Cenusareasa, la personajele amuzante precum Daffy Duck sau la Prințesele moderne precum Frozen, toate aceste personaje pot deveni lait-motivul petrecerii. Aici te poți folosit de culori precum mov, albastru, galben sau chiar alb.

Îngerași

Cum alegi lumânarea de botez potrivită tematicii petrecerii? Idei în trend pentru băieți și fete

Citeste si: Ce au în comun actrița Deniz Bolışık și Nefise, personajul pe care îl interpretează în serialul „Aripi frânte”, de la Kanal D

Ce poate fi mai potrivit unui nou venit decât un ingeraș?

O astfel de temă este perfectă pentru botezul unei fetițe iar aici poți jongla cu nuanțele pe care le vei folosi: de la alb imaculat, la albastru, roșu sau chiar verde. Se spune că îngerii, sunt multicolori, deci, profită de acest lucru și bucură-te de varietatea de nuanțe disponibile.

Tradițional

Cum alegi lumânarea de botez potrivită tematicii petrecerii? Idei în trend pentru băieți și fete

Stilul tradițional este în trend încă de câțiva ani și este adoptat tot mai des la botezuri și nunți. Dacă ești un iubitor al tradițiilor românești, alege o astfel de temă pentru botezul fetiție tale. Aici, varietatea de culori, motive și flori este foarte mare, deci, cu siguranță vei găsi ceva potrivit, indiferent de gusturile tale.

Teme pentru băieți

Dacă puiul pe care îl vei boteza este băiat, atunci și aici, ai parte de extrem de multă varietate.

Nici în cazul băieților nu se mai merge doar pe clasicul albastru, din contră, rozul, verdele roșu sau galbenul se poartă chiar și în cazul băieților.

Regal

Cum alegi lumânarea de botez potrivită tematicii petrecerii? Idei în trend pentru băieți și fete

Dacă îl consideri pe cel mic, un cuceritor, o astfel de temă, se va potrivit perfect. Alege materiale luxoase precum catifeaua, dantela și metale prețioase. Culorile pot varia, de la vișiniu bogat, la verde împărătesc sau auriu.

Iepuraș

Cum alegi lumânarea de botez potrivită tematicii petrecerii? Idei în trend pentru băieți și fete

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Luna Plină 13 iulie 2022: Surpriză majoră pentru aceste zodii!

Un iepuraș drăgălaș și pufos este la fel de dulce precum puiul ce urmează a fi botezat. Această temă este perfectă pentru un băiat, și te poți folosi de foarte multe elemente pufoase, în nuanțe diverse, de la alb, la albastru, verde sau chiar negru.

Personaje Disney

Cum alegi lumânarea de botez potrivită tematicii petrecerii? Idei în trend pentru băieți și fete

Simpaticele personaje Disney vor aduce o atmosferă cu totul nouă Botezului, indiferent de personajul pe care îl alegi. Fie că optezi pentru ursulețul Pooh, Mickey Mouse, Donald sau Minioni, culorile pentru care poți opta în decorul petrecerii sunt multiple.

Renunța, deci, la clasic și adu cât mai multă culoare și diversitate în tematica petrecerii de botez, pentru că ai opțiuni variate de a te bucura de această zi, în cele mai frumoase forme posibile.

Citeste si: Daniela Gyorfi, dezvăluiri inedite aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si