BrightSide a realizat o lista cu „semnele” care arata cat de dulce este un pepene, pe baza experientelor mai multor fermieri. Iata la ce trebuie sa fiti atenti:

Pata decolorata dintr-o parte este locul in care pepenele sta pe pamant. Pepenii copti vor avea aceasta pata galbena sau chiar portocalie. Astfel, daca acest loc este ala, pepenele nu este destul facut.

Aceste crapaturi maro pe coaja pepenelui arata ca albinele au atins partile polenizatoare ale florii de mai multe ori. Cu cat sunt mai multe, cu atat mai dulce este pepenele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Multa lume nu stie ca si pepenii sunt de doua feluri. De exemplu „baietii” au o forma lunguiata si sunt mai aposi, iar „fetele” sunt rotunde si sunt foarte dulci. Aveti grija si la marime. Pepenele nu ar trebui sa fie nici foarte mare, nici foarte mic.

Codita este un alt element care arata cat de copt este fructul.

Daca aceasta este verde, probabil ca a fost cules prea devreme, de aceea nu va fi nici foarte dulce


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si