Încălțămintea contează foarte mult, așa că dacă nu ți-ai cumpărat încă pantofi eleganți calitativi, realizați din 100% piele naturală, îți recomandăm pantofi eleganti barbati de la Marelbo, unul dintre cei mai apreciați producători locali. Toate produsele sunt excelente, au prețuri de producător și le poți comanda de pe site sau dacă îți este mai ușor, poți merge în unul din cele peste 55 de magazine din țară, pentru a proba perechile dorite.

În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva reguli pentru alegerea șosetelor perfecte pentru încălțămintea elegantă de bărbați. Acestea sunt doar câteva, însă dacă vei ține cont de ele, cu siguranță nu vei da greș!

1. Alege șosete înalte

Când vine vorba despre încălțăminte elegantă, nu trebuie să optezi pentru șosete scurte. Când vei sta jos, pantalonul se va ridica și tot ce trebuie să se vadă este o șosetă elegantă, asortată cu încălțămintea și cu restul ținutei. Dacă îți faci griji în privința confortului, trebuie să știi că există șosete foarte subțiri și elastice, pe care aproape nu le vei simți. Uită de șosetele groase sau care te strâng, deoarece vei găsi cu siguranță unele elegante, pe gustul tău.

Citeste si: VIDEO| Ioana Călin dă viață rochiilor de mireasă

2. Niciodată șosete albe

Una dintre cele mai mari greșeli de stil pe care o poți face este purtarea șosetelor albe la ținute elegante.

Indiferent de culoare costumului, niciodată nu alege șosete albe. Există alte nuanțe ce se vor potrivi și care vor complimenta costumul.

3. Asortează șosetele cu pantalonii și cu pantofii

Știm că poate ți se va părea greu de realizat, mai ales dacă nu vorbim despre pantaloni și pantofi negri, care pot fi asortați cu ușurință cu o pereche de șosete negre. Ca să îți fie mai ușor, îți spunem că pantalonul, șoseta și pantoful trebuie să fie în perfectă armonie și să pară că se continuă linia stilistică, mai ales pentru situațiile în care stai

jos. Spre exemplu, dacă plănuiești să porți un costum bleumarin și o pereche de pantofi maro, poți alege o pereche de șosete negre.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Gem de cireşe reţetă: Secretul unui gust delicios

4. Fără imprimeuri

Încălțămintea elegantă nu poate fi purtată cu șosete cu imprimeuri, așa că alege unele simple. Singura excepție ar putea fi reprezentată de includerea unei perechi de pantofi eleganți într-o ținută casual, caz în care poți să optezi pentru șosete cu imprimeuri diverse.

5. Textura contează

Nu în ultimul rând, să vorbim și despre textura șosetelor. Primăvara și vara poți opta pentru șosete cu mai multă lycra în compoziție, ceea ce va conferi șosetelor o textură fină și le va face suportabile chiar și pe temperaturi ridicate. Pentru iarnă, poți opta pentru texturi mai pline, care îți vor proteja piciorul de frig, însă care nu vor influența aspectul general al ținutei.

Citeste si: Cum alegi ochelarii Bose Frames potriviţi pentru forma feţei tale

În încheiere, sperăm să te ajute aceste sfaturi pentru a alege șosetele ideale pentru ținutele tale elegante!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si