Close sidebar
Close sidebar

Cum ar fi prevestit vrăjitoarea Sidonia crima de la Padina?! Mama celor trei frați face noi dezvăluiri cutremurătoare

Vrăjitoarea Sidonia face dezvăluiri cutremurătoare! Iată cum ar fi prevestit aceasta ce urma să se întâmple!

Alexandra Bercea,

Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea de la Padina.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A trecut mai mult de o săptămână de la tragedia de la Padina, unde un bărbat a fost ucis cu sânge rece. Suspecții principali în cazul lui Sorin Anghel sunt fiii vrăjitoarei Sidonia, care se află în arest preventiv.

Iată ce a spus mama lor, la scurt timp după ce magistrații au luat decizia ca aceștia să rămână în spatele gratiilor!

Declarațiile vrăjitoarei Sidonia, despre crima de la Padina

Acum mai bine de o săptămână, Sorin Anghel, alături de soția lui, au participat la o petrecere în Padina. Sfârșitul a fost unul total neașteptat. Bărbatul a avut o altercație cu cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia.

Ulterior, a fost ucis fără milă cu o macetă, sub ochii soției lui.

Bărbații au ajuns în fața magistraților și au fost plasați sub arest preventiv. Mama lor le-a luat apărarea, declarând că sunt nevinovați. Aceasta a făcut declarații recent despre soarta lui Sorin Anghel și susține că i-a fost scris să își piardă viața atunci.

„Omul ăsta a avut ursita să moară. Dar să ştiţi că Dumnezeu poate a ales.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Îmi pare foarte rău, că nu-mi pare bine de acel om că s-a dus", a declarat vrăjitoarea Sidonia, potrivit  Antena 3 CNN.

Citește și: Cum încearcă cei trei frați implicați în scandalul de la Padina să scape de închisoare?! Motivul pe care l-au invocat fiii Vrăjitoarei Sidonia

Aceasta susține că fiii săi au fost atacați

Cei trei suspecți, dar și mama lor, susțin faptul că Sorin ar fi fost cel care i-a atacat. Tragedia s-ar fi petrecut în legitimă apărare.

Potrivit vrăjitoarei Sidonia, băieții ei au mers la petrecere pentru a se distra, nu pentru a comite o crimă.

„ Interesul ăsta este că copiii s-au apărat, n-au vrut rău la nimeni. Macete nu există la copiii mei. N-a existat macetă, nu există. Nu s-au dus decât să se distreze. Acel om mi-a atacat copiii​.

Citește și: Cei trei frați implicați în scandalul de la Padina rămân în arest preventiv! Judecătorii le-au respins contestațiile

N-am fost domnule, cum să fiu? Nu ştiu nimic. Aaaa, că am apărut după şi am văzut masacrul...​", a mai spus vrăjitoarea Sidonia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI