Un nou concurent a pășit pragul emisiunii Casa Iubirii! Claudiu este cel mai nou concurent în emisiunea matrimonială și își caută perechea!

Tânărul a spus cum ar trebui să arate femeia ideală pentru el. 

În prima ediție a acestei săptămâni, noul concurent le-a dăruit fetelor din Casa Iubirii câte un trandafir pictat chiar de el și le-a povestit câteva detalii din culisele vieții sale!

Cum ar trebuie să fie femeia ideală pentru Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii? Concurentul a spus tot! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri”

Claudiu le-a oferit trandafiri pictați de el fetelor din Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: „În genunchi am rugat-o”. Adevărul despre despărțirea dintre Sorin și Nicoleta. S-a spus că tânărul ar fi bătut-o și ar fi dat-o afară din casă

Tânărul are 22 de ani, este din Bârlad, județul Vaslui și s-a înscris la casting pentru a-și întâlni jumătatea. El a absolvit Facultatea de Arte și Design și urmează să studieze și Facultatea de Inginerie Mecanică.

Care este idealul feminin al lui Claudiu din Casa Iubirii?

Claudiu le-a dezvăluit fetelor că va lua totul ca pe o experiență inedită de viață și că își dorește foarte mult să cunoască fata care îi va îndeplini standardele.

Tânărul a fost direct și și-a exprimat dorințele.

Fetele și-au dorit să afle dacă tânărul are deja câteva favorite în Casa Iubirii, dar Claudiu le-a spus că nu a urmărit deloc emisiunea și că nu a avut ocazia să le cunoască încă. Chiar și așa, noul concurent este dornic să le descopere pe fiecare în parte și este pregătit să-și asume o relație serioasă.

El a dezvăluit cum ar trebui să fie femeia ideală pentru el.

Citește și: Schimbare radicală în Casa Iubirii. După lacrimi și suferință, Laurențiu și Bianca au multe momente de iubire

„Sincer, mi-ar plăcea să fie cât de cât atrasă de sport, de ținută ei fizică! Să nu fie delăsătoare! Să se uite în oglindă și să îi placă ce vede și chiar mai mult de cât atât să aibă ambiții în ceea ce privește aspectul ei fizic!”, a spus Claudiu, noul concurent din Casa iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si