Close sidebar
Close sidebar

Cum arata acum Aura Urziceanu dupa ce a plecat din tara si a renuntat la cetatenia romana?

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aura Urziceanu, celebra cantareata si compozitoare de jazz din Romania, a surprins o tara intreaga in 2014 atunci cand a decis sa renunte la cetatenia romana.

Artista a ales sa se stabileasca in Canada, acolo unde se simtea ca acasa, dat fiind ca sotul ei, un regretat tobosar canadian, era din Toronto. Si dupa moartea lui, Aura Urziceanu a ales sa traiasca in Canada si, mai mult, sa renunte la tot ceea ce o lega de Romania.



"Păcat că în toţi aceşti mulţi, mulţi ani petrecuţi aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simţământul de român. Mi-ar fi prins atât de bine şi m-ar fi scutit de dezamăgirea, ruptul sufletului, nervii şi îmbolnăvirea sufletească pe care am suferit-o şi cu care am plecat din România. După cinci ani de urâţenii, răutăţi şi aşa cum mi s-au înfăţişat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiţă de a-i înţelege, admite… dimpotrivă! 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Sunt goi, fără conştiinţă, fără suflet, fără educaţie. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică! Sunt foarte periculoşi, că te aduc în stare să-i vânezi şi să-i împuşti! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … şi sunt plini. Tocmai de aceea renunţ la cetăţenia română!”, a precizat artista in 2014, printr-o scrisoare deschisa.

WOWbiz.ro

Recent, un clujean a fost invitat acasa la Aura Urziceanu, in Toronto, ocazie cu care cei doi s-au si fotografiat.
Una din imagini a fost facuta publica, iar cantareata de jazz pare sa fie neschimbata. 

foto: ziarulfaclia.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI