Close sidebar
Close sidebar

Cum arata acum Catedrala Mantuirii Neamului! In toamna anului viitor ar trebui sa fie sfintita

Catedrala Mantuirii Neamului va fi gata, conform ultimelor estimări, anul viitor, pe 30 noiembrie, de Sfantul Andrei, atunci cand ea va fi si sfintita.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, pe santierul catedralei se munceste de zor, peste 800 de muncitori lucreaza in trei schimburi. Conform reprezentantilor Bisericii, cladirea este finalizata in proportie de peste 70%, dar mai este nevoie de bani, circa 20 de milioane.

Catedrala va avea 120 de metri inaltime si o suprafata de peste 7000 de metri patrati numai la nivelul 0, unde vor incapea peste 5000 de credinciosi, iar altarul va masura peste 350 mp. 

Catedrala va avea si 6 clopote. Cel mai mare a fost finalizat intr-o fabrica din Austria. Cantareste 25 de tone, iar pe el apare chipul Patriarhului. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Inchiderea corpului principal al Catedralei este o lucrare ampla care ar trebui sa fie finalizata spre finalul acestui an”, sustine ing. Vasile Cracaoanu, consilier patriarhal. 

Pe site-ul creat de Patriarhie special pentru Catedrala Neamului apar si mai multe poze din aceasta luna, cu stadiu lucrarilor. 
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI