Păpușa Barbie are acum 37 de ani și, recent, s-a mutat în Mexic. Ucraineanca, născută în Moldova, a renunțat la machiajul strident, dar și la ținutele provocatoare. Acum, după ani de zile în care a încercat să arate ca un personaj desprins din jocurile video, Valeria pare o fată obișnuită și nu mai încearcă să iasă în evidență. Într-o postare făcută recent pe rețelele de socializare, fosta Barbie le-a arătat urmăritorilor cum arată tenul ei, imediat după ce a ieșit din duș.

Cum arată acum femeia comparată cu păpușa Barbie? Valeria are 37 de ani

Citește și: VIDEO- Victoraș Micula, implicat într-un nou scandal. Milionarul s-a filmat în uniformă și la volanul unei mașini de poliție

Tânăra în vârstă de 37 de ani este instructor la Școala Out-of-Body Travel, o instituție în care doritorii învață mai multe despre suflet, cum să iasă din corpul fizic și să călătorească spiritual. Acum, fata trăiește o nouă viață sub numele de Amatue.  Este o   “școală internațională unde instructorii le arată elevilor cum să-și părăsească trupul fizic și să intre în corpul spiritual, astral, de unde pot vizita orice loc de pe planetă sau din univers”  susține ucraineanca, apoi adaugă: “Știu că ăsta e viitorul omenirii ”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cum arată acum femeia comparată cu păpușa Barbie? Valeria are 37 de ani

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, blondina a mărturist că nu-și dorește copii:  „Nu înțeleg de ce eu trebuie să am grijă de cineva. Cum aș putea să-mi irosesc energia divină, resursele mele valoroase, doar pentru a aduce pe cineva pe această lume”, a afirmat ea, iar mai mulți internauți au judecat-o aspru pentru afirmațiile făcute.

Cine este Valeria Lukyanova, tânăra care a cucerit 

Valeria s-a născut în Moldova, în anul 1985. Model de meserie, ea a participat la mai multe concursuri de frumusețe, iar pe multe dintre ele le-a și câștigat.

Citește și: Gestul incredibil al unei familii de români care nu-și mai plătise chiria din noiembrie 2022! Ce au oferit la schimb pentru apartament

În jurul anului 2010, Valeria Lukyanova a făcut tot posibilul să arate ca o Barbie. Pentru a obține trăsăturile faciale ale faimoasei păpuși, ea folosea machiaj și lentile de contact.

Totodată, tânăra a investit sume uriașe în operații estetice pentru a-și atinge scopul, deși acum nu recunoaște acest lucru.

Citește și: VIDEO- Accident grav în Chitila. Două adolescente au fost lovite în plin pe trecerea de pietoni

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si