Close sidebar
Close sidebar

Cum arata acum fetita din Iasi pe care parintii au hranit-o doar cu pufuleti si ceai. Florentina a implinit sapte ani

In 2014, Florentina era dusa la Spitalul de Copii din Iasi aproape in coma. La 4 ani cantarea doar 5 kilograme si era intr-o stare deplorabila, dupa ce a fost hranita doar cu pufuleti si ceai. Acum, dupa trei ani, fetita care a crescut e holurile institutiei este o fetita sanatoasa si fericita.

,


DISTRIBUIE
acest articol

„Astazi, Flori implineste sapte ani. Micuta care a crescut pe holurile Spitalului de Copii din Iasi este acum o fetita frumoasa, desteapta si sanatoasa. La multi ani, draga mea! Stii ca esti o fetita norocoasa si iti doresc ca norocul asta sa te insoteasca toata viata. Sper sa ai parte numai de mo¬mente fericite, asa cum stii ca le oferi mereu celor care te inconjoara“, a precizat  prof.dr. Marin Burlea, seful Clinicii de Gastroenterologie, intr-o postare pe Facebook de pe 14 ianuarie, ziua fetitei, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cand autoritatile au aflat de cazul ei, fetita cantarea cat un bebelus. Avea probleme locomotorii si neurologice, nu putea vorbi si nici sa mearga. Parintii fetitei au fost decazuti din drepturi dupa ce s-a constata ca au hranit-o doar cu ceai si pufuleti. De atunci, fetita a fost crescuta demedicii din Iasi pe holurile Spitalului de Copii.

Cititi mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI