Close sidebar
Close sidebar

Cum arata acum gradina Palatului Elisabeta, resedinta regala! Aici se relaxeaza Principesa Margareta

Sunt 16 ani de cand Palatul Elisabeta a redevenit resedinta regala. In acest timp, frumoasa gradina a cladirii aflate in vecinatatea Parcului Herastrau a fost accesibila doar invitatilor familiei regale.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De cativa ani, gradina este ingrijita de profesorii si studentii Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti. Iar din  2008 a fost creat “Memorialul Copacilor”, un fel de a impleti natura cu prezentul romanesc prin plantarea, de catre personalitatile care trec pragul resedintei regale, a unui pom sau a unui copac ce le poarta numele. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Pentru ca Palatul Elisabeta este locul unde Principesa Margareta acum, si Regele Mihai in urma cu cativa ani, primesc invitatii oficiali. 

In urma cu cateva zile, spectaculoasa gradina din inima Bucurestiului a fost fotografiata, iar imaginile postate pe pagina de socialziare a familiei regale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI