Tânărul, în vârstă de 21 de ani, nu se poate resemna cu lipsa tatălui său. Gabriel Cristian Duduianu, alias Aly, suferă neîncetat la mai bine de cinci luni de la moartea tatălui său. Aly a rămas acum capul familiei Duduianu. Tânărul este la rândul său căsătorit și este tatăl unui băiețel de doar câțiva ani.

Aly Duduianu a apelat la mai mulți maneliști celebri pentru a-i scoate melodii de jale în memoria tatălui său.

Maneliști precum Florin Salam, Tzancă Uraganu, Narcis și mulți alții. Aly este acum sprijin pentru mama și sora sa.

cum arată aly duduianu
Emi Pian alături de fiul lui.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tatăl lui Emi Pian, trimis departe de familie, deși are 77 de ani și e grav bolnav! Lovitură dură dată clanului Duduianu, în spatele gratiilor! EXCLUSIV

Citeste si: Vărul lui Emi Pian a fost rupt cu bătaia în Anglia, de alți interlopi din România! Anaser Duduianu e la spital, sub paza Poliţiei!

„Nu o să mai existe așa ceva! Inimioara mea! De la 9 ani peste tot cu tine.

Băi tăticu meu, suflețelu meu, nu mai pot de dorul tău, mi-e dor rău de tine, nu mai pot! Nu există niciun fel de copil să aibă relație cum aveam eu cu inimoara mea.” a transmis Aly Duduianu.

Fiul lui Emi Pian îndurerat după moartea tatălui său

Aly Duduianu a izbucnit în lacrimi în timp ce Tzancă Uraganu îi cânta live pe video despre Emi Pian.

„Plâng singur pe la poartă după al meu tată. Doamne, ia-mi Doamne și ochii mei, dă-l înapoi dacă vrei! Ce mai soartă blestemată că plâng singur pe la poartă să vină înapoi al meu tată.” a transmis Tzancă Uraganu.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost înjunghiat după un joc de barbut de către Ciprian Napy. Emi Pian a decedat din cauza unei lovituri în zona piciorului, produsă de o armă albă. La momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, Emi Pian era mort.

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, a fost executat în dimineața zilei de 4 august 2020, de un individ din clanul rival. Mototolea, lider al clanului Duduianu, era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si