Close sidebar
Close sidebar

Cum arată Andra Voloș la o lună după operația de liposucție: : “Pot să mănânc cât vreau”

Andra Voloș și-a luat fanii prin surprindere. Fosta concurentă „Puterea Dragostei” s-a pozat în ipostaze incendiare cu noul abdomen.

Diana Bostan,

Andra Volos, prima apariție după operație.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos, fosta concurentă „Puterea Dragostei” a apelat la operația de liposucție, chiar dacă mulți consideră că nu avea nevoie. Andra este foarte mulțumită de rezultat și susține că poate mânca ce își dorește.

Andra Volos a încins instagramul după operație

Andra Voloș și-a surprins fanii cu câteva fotografii încendiare în care se vede clar ce abdomen frumos și bine lucrat are.

Fosta concurentă nu doar că arată bine, dar le-a povestit fanilor și cât de bine se simte.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'', nu se lasă influențat de părerile oamenilor: ,,Care vor mă iubesc, care nu, nu''

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Sunt foarte bine! Priviți aici! Și partea bună este că pot mânca cât vreau și ce vrea iar abdomenul meu rămâne același, nu se umflă, nu se balonează.",

a declarat Andra Voloș pe Instagram.

Care a fost reacția fanilor

Fanii Andrei de pe instagram au rămas surprinși de cât de bine arată, după operația de liposucție, astfel că nu s-au putut abține să nu lase o reacție.

Citeste si: Iancu Sterp, fostul concurent de la ,,Puterea Dragostei'' a dezvăluit ce se va întâmpla cu Beni: ,,Eu te ajut și tu mă dai la poliție."

Fotografia Andrei a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri și sute de comentarii, în care fanii îi fac numeroase complimente. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI