Din exterior, casa sotilor Jeromine pare a fi impodobita ca oricare alta, insa de cum pasesti in interior surprizele se tin lant.Parca intri intr-un taram de basm.

Peste 100 de brazi  impodobiti sunt raspanditi prin aproape  toata casa iar decoratiunile folosite sunt spectaculoase. De la globulete in forma de masinute (3.06-3.08), pana la tot felul de figurine si instalatii de Craciun.

THOMAS JEROMINE: Intotdeauna mi-a placut Craciunul cu  tot sclipiciul, globurile, pomul, ornamentele.

Bineinteles ca initial am avut doar  un  pom de Craciun  in camera de zi, asa cum te asteptai. Apoi ne-am gandit sa mai punem unul in hol, unul in bucatarie iar in ultimii cinci ani au "explodat"

Asa se face ca acum numarul  decoratiunilor de Craciun a ajuns la aproape 16.000 in casa domnului Jeromine.Peste tot cat vezi cu ochii dai de cate un Mos Craciun, chiar si la baie.

Opt saptamani au muncit cei doi soti pentru ca locuinta lor de 105 metri  sa  straluceasca de Craciun, dar a meritat. Pe langa faptul ca si-au  satisfacut o placere au devenit  si celebri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si