Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, s-a născut și a crescut la Craiova. O mare parte a copilăriei sale a petrecut-o în casa bunicilor săi din Bălceștii de Vâlcea, iar mai apoi s-a mutat la părinții săi, care dețineau o casă boierească desprinsă din povești, chiar în centrul Craiovei.

Locuința copilăriei Adrianei Iliescu a fost un conac boieresc de invidiat care ieșea din tipare și care fura ochii oricărui privitor.

Părinții celei mai bătrâne mame din România erau intelectuali: tatăl său era jurist, iar mama sa era profesoară.

Citește și: Pensia pe care o încasează Adriana Iliescu. Ce bani ia cea mai bătrână mamă din România

Cum arată casa în care a copilărit Adriana Iliescu

Locuința din Craiova în care a copilărit cea mai bătrână mamă din România este situată pe strada Tudor Vladimirescu.

Adriana Iliescu a părăsit casa părintească în anul 1956, atunci când a plecat la studii în București. În locuința impresionantă au rămas doar părinții săi, iar după ce aceștia au trecut în neființă, casa a fost vândută.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prezent, în anul 2022, conacul boieresc impresionant nu este îngrijit. Tencuiala este veche, culorile s-au pierdut odată cu trecerea timpului din cauza ploilor și a ninsorilor, geamurile sunt și ele vechi, iar acoperișul nu pare a fi într-o stare foarte bună, scrie fanatik.ro  

Singurul element care pare a fi adus în prezent este gardul, care pare nou. Pe poartă există amplasat și un interfon cu funcție video, dar care nu funcționează.

Cum arată casa în care a copilărit cea mai bătrână mamă din România? Adriana Iliescu a locuit într-un conac boieresc de invidiat

Cum arată casa în care a copilărit cea mai bătrână mamă din România? Adriana Iliescu a locuit într-un conac boieresc de invidiat

[Sursa foto: fanatik.ro]

Citește și: Eliza Iliescu, studentă la două facultăți de renume. Mama sa nu își permite să plătească taxele de studiu: „Vom lua și un credit”

Adriana Iliescu, prin ochii vecinilor săi

Tanti Maria Luca locuiește în apropierea casei boierești în care a locuit Adriana Iliescu. Femeia a cunoscut destul de bine familia celei mai bătrâne mame din România.

„O cunosc, cum să nu? I-am cunoscut și pe părinții ei. Erau mari învățați și oameni foarte respectați aici, în Craiova. Nu am fost prieteni, dar de bună ziua, la poartă, ne-am găsit tot timpul. Adriana era frumoasă, era o fată isteață și foarte înfiptă, o olteancă veritabilă. A plecat demult, n-am mai văzut-o decât la televizor. A avut ea soarta asta, să nu aibă noroc de copii la tinerețe, dar Dumnezeu i-a dat atunci când a considerat El”, dezvăluie tanti Maria pentru sursa citată.

Citește și: EXCLUSIV! Legătura lui Maurice Munteanu cu Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O altă vecină de-a Adrianei Iliescu, tanti Elena, a dezvăluit faptul că actualii proprietari ai conacului boieresc trec destul de rar prin zonă. De-asta locuința se află în starea de degradare.

„Au cumpărat unii aici, nu sunt rude de sânge cu Adriana și nici cu Aurel și Maria (n.r. – părinții Adrianei Iliescu). Nu prea stau, mamă, pe aici. Mașinile astea două de la poartă (n.r. indică spre cele două autoturisme parcate în fața porții conacului boieresc) sunt ale lor, vin rar aici. O știu pe Adriana, dar nu mai știu nimic de ea de când era pe aici. Nu am știut nici că a făcut copil. Să-i dea Dumnezeu sănătate! Un copil e o binecuvântare chiar și la o vârstă mai înaintată…”, a povestit tanti Elena pentru Fanatik.

Citește și: Cea mai bătrână mamă din lume. Povestea uluitoare a femeii care a născut la 73 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si