Close sidebar
Close sidebar

Cum arata casa in care se va muta Barack Obama dupa ce nu va mai fi presedintele SUA! Vila are noua camere si opt bai

Presedintele american, Barack Obama, si familia sa vor ramane la Washington dupa incheierea celui de-al doilea mandat la Casa Alba, in ianuarie 2017. Familia presedintelui va inchiria o casa din cartierul Kalorama din Washington DC, relateaza CNN si The Telegraph.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor informatii, reşedinta aparţine lui Joe Lockhart, fost secretar de presa in timpul presedintiei lui Bill Clinton. Lockhart si sotia sa, Giovanna Gray Lockhart, editor la revista Glamour, nu au dorit sa comenteze subiectul, despre care a informat pentru prima data publicatia Politico. Casa Albă a refuzat, de asemenea, sa comenteze, scrie Agerpres, citand presa americana.



Casa a fost construita in 1928, are noua camere si opt bai, plus o toaleta de serviciu si a fost vanduta in 2014 cu peste 5 milioane de dolari.

Obama a locuit la Chicago inainte de a deveni presedinte in 2009. El a dezvaluit insa ca va ramane cu familia la Washington dupa ce va pleca de la Casa Alba, adica in ianuarie 2017.


"Vom ramâne cativa ani la Washington DC, probabil pana cand va termina Sasha", a declarat presedintele, in martie, referindu-se la studiile gimnaziale pe care le urmeaza fiica sa mai mica.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI