Close sidebar
Close sidebar

Cum arată cea mai scumpă casă din București! Vila este cu 3 milioane euro mai scumpă decât palatul lui Becali

Cel mai scump imobil din București scos la vânzare în acest moment se află în zona Aviatorilor și costă 10 milioane euro.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Vila este cu 3 milioane euro mai scumpă decât a costat ”palatul lui Gigi Becali” situat în Aleea Alexandru și are 30 de camere, cu o suprafață utilă de 1.750 mp. Imobilul este construit în 1946, are 12 băi, 2 terase și beneficiază de un teren de 1.230 mp. De asemenea, vila are 18 locuri de parcare și două garaje.

”Imobilul a fost edificat în perioada interbelică, atunci când arhitecții puneau preț pe eleganță dar și pe finețea detaliilor arhitectonice ale acelor vremuri. Acum impresionează prin linii arhitecturale, detalii ornamentale, elemente bizantine, neo-brâncovenești, care îmbină perfect luxul și aerul nobiliar autentic”, se arată în prezentarea imobilului pe site-ul imobiliare.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Statiunea Mamaia e un imens santier. La plaja, pe moloz

10 milioane euro nu reprezintă totuși un record pentru sectorul rezidențial din România. În urmă cu câțiva ani, o vilă din apropierea Parcului Carol din București a fost scoasă la vânzare pentru fabuloasa sumă de 46 milioane euro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI