De pe superba plaja a statiunii Mamaia se zaresc, trufase, zeci de macarale si tot atatea cladiri uriase in constructie. Toate se ridica aproape de nisip, in prima linie spre mare.

E clar: muzica din cluburile de lux va concura cu zgomotele asurzitoare ale utilajelor.

Citeste si: VIDEO| Mai sunt doua saptamani pana la vacanta de 1 Mai si litoralul romanesc arata DEZOLANT!

Poate cea mai controversata cladire e aceasta- situata in zona de kitesurfing din nord. Blocul se anunta a fi unul urias, iar proprietarii cladirii vor cobori din apartamentele luxoase, direct pe nisip.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Daniel Savopol, reporter Stirile Kanal D: Potrivit surselor noastre, exemplul dezvoltatorului imobilar care ridica blocul din spatele meu va fi urmat si de alti antreprenori care detin terenuri in zona.

Si antreprenorii care au deja terase si hoteluri in zona vor sa isi inalte constructiile care pana acum nu depaseau doua niveluri. Desi a devenit o zona sufocanta si plina de betoane, o locuinta aici, cu vedere spre mare, ajunge si la 4000 de euro pe metrul patrat.

Citeste si: Simona Halep dă lovitura în afaceri pe litoral! Ce intenționează să deschidă tenismena pentru a rivaliza cu concurența din turism

Asta, spre dezavantajul turistilor, care spre dupa-amiaza vor avea doar umbra pe plaja.

Situatia nu e frustranta doar pentru turistii care vad un munte de betoane in cea mai de lux zona a statiunii Mamaia. Revoltati sunt si locatarii care, initial, aveau priveliste spre mare sau spre lac.

Acum, vederea le-a fost obturata.

Miza e una uriasa pentru antreprenori. Asadar, lucrarile vor continua inclusiv in perioada 25 aprilie- intai mai. Unii dezvoltatori spera chiar sa termine uriasele cladiri pana in iunie, cand ar putea deja sa inchirieze apartamentele.

In ciuda haosului imobiliar ce distruge pas cu pas frumusetea statiunii Mamaia, reprezentantii primariei Constanta spun, cu seninatate, ca blocurile aproape lipite de plaja sunt perfect legale.

Cu alte cuvinte, de pe 15 mai, turistii vor admira in cea mai scumpa zona din statiunea Mamaia cladiri in constructie, betoane si garduri din tabla.

Un peisaj care vine drept bonus la pachetele de mii de euro platite pentru un sejur de neuitat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si