Close sidebar
Close sidebar

Cum arată, de fapt, apartamentul în care locuiește Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei. Imagini nemaivăzute!

Nelson Mondialu filmează majoritatea clipurilor sale în apartamentul său. Puțini au observat însă aceste detalii!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nelson Mondialu. ”Domnilor, or trecut sărbătorile de iarnă, vin sărbătorile de primăvară. Trecem peste Sfântul Ion, peste Bobotează. Popa nu are ce căuta la mine la ușă”, spune Nelson Mondialu la începutul clipului postat pe Youtube.

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, speriat teribil de cutremut: "A căzut oglinda"

În imagini, se poate vedea și cum arată casa celui care a devenit vedetă pe Youtube.Canapea acoperită cu blană. Se mai observă în imagini și o pisică de pluș.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nelson Mondialu. Culoarea aleasă pentru pereți este roșu. ”Apartament model new 2020, tapetat cu pulbere”, și-a intitulat Nelson postarea.

Nelson a deschis și frigiderul: ”Nu țin mult deschis! Ca să nu iasă aerul ăla.

Aerul la mine din frigider miroase a carne!”

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, adevărul despre femeile din viața sa: "Se spune că am relație cu Georgiana, Cristina Pucean și cu o fata brunetă"

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei, mesaj dureros! Fanii sunt îngrijorați

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI