Din cateva instantaneee de vacanta se vede cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu. Femeia de afaceri si sotul ei detin o proprietate pe insula franceza aflata in Marea Mediterana, aflata in statiunea Porto Vecchio. Chiar daca se afla in vacanta, Tatoiu nu uita de evenimentele din tara.

Cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu:" In spate se vad niste munti"

„E atata liniste si pace incat incep sa cred ca tot ce se intampla acasa e un cosmar. Din nefericire nu stiu in ce tara ma voi intoarce. In spate se vad niste munti. Acolo e Corsica unde inca se mai manifesta cu bum bum cand politicienii nu respecta legea locului. Nu va dau idei. Doar va spun povesti adevarate”, a postat Tatoiu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu. Vrea sa locuiasca in insula franceza

Prietenii au vazut cum arata domeniul din Corsica al Monicai Tatoiu. In urma cu cativa ani, ea dezvaluia ca se va stabili in Franta. 

„Ma voi retrage in Franta, intr-un oras care sa fie aproape si de mare, si de munte”, a marturisit Tatoiu, care intre timp si-a cumparat o vila in  Corsica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si