Artistul care va cânta anul acesta la Neversea și care a furat inimile multor doamne și domnișoare, ei bine, acum le dezamăgește.

Și asta pentru că vă anunțăm că Maluma, căci despre el este vorba, are o iubită superbă, cu care se afișează mereu în mediul online, dar și mai mult decât atât, împreună au și o fetiță de doar patru luni.

Citește și: VIDEO- Maluma, pictorial fierbinte: „Mi-a plăcut mereu să fiu așa”. Cum s-a pozat cântărețul?

Susana Gomez este iubita lui Maluma de 4 ani

Maluma și fiica lui

Maluma și fiica lui

[Sursa foto: Instagram]

Susana Gomez este femeia care l-a cucerit iremediabil pe artist și care l-a făcut tată de fată în urmă cu patru luni.

Cei doi se cunosc de ani buni, fiind inițial prieteni, dar se iubesc de mai bine de patru ani, oficializându-și relația în perioada Crăciunului din anul 2021.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Maluma și iubita lui

Maluma și iubita lui

[Sursa foto: Instagram]

Iar în ceea ce o privește pe ea, vă putem spune că partenera lui Maluma este o femeie independentă, celebră în aria în care profesează și extrem de discretă, căci până și profilul de Instagram îl are privat.

Cât despre viața profesională, Susana Gomez a studiat arhitectura, la o universitate din Statele Unite ale Americii, lucrează ca arhitect și are propria companie de design interior în Medelin, Columbia, acolo unde s-a născut, a crescut și locuiește, exact ca iubitul ei.

Maluma și fiica lui

Maluma și fiica lui

[Sursa foto: Instagram]

Maluma și iubita lui Susana Gomez au un copil de 4 luni

La începutul lunii martie, Maluma anunța pe rețelele de socializare că a devenit pentru prima dată tată. Susana Gomez a adus pe lune o fetiță, pe nume Paris.

„Pe 9 martie, la ora 8:23, s-a născut dragostea vieții noastre, Paris Londoño Gomez. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele voastre de ziua ei de naștere și pentru urările de bine.

Susana... Dragostea mea: Îți mulțumesc pentru că mi-ai îndeplinit cel mai mare vis. Acela de a fi tată. Nu voi uita niciodată acest moment. Vă iubesc”, a scris Maluma, în mediul online.

Maluma, iubita lui și fiica lor

Maluma, iubita lui și fiica lor

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: VIDEO- Maluma, tată pentru prima dată. Cântărețul are o fiică, pe care o va boteza Paris

Maluma, fiica și iubita lui

Maluma, fiica și iubita lui

[Sursa foto: Instagram]

Imagini cu Maluma si familia lui

Iar din acel moment, Maluma a fost darnic față de urmăritorii lui din mediul online, căci nu a scăpat nicio ocazia, postând mereu imagini cu fetița lui sau din călătoriile de familie, căci multe au fost locurile pe care deja micuța Paris le-a văzut, la doar 4 luni de viață.

Călătoriile prin Europa ori zborurile cu avionul privat, sunt doar câteva dintre lucrurile bifate de cei trei de când au devenit o familie

Maluna și iubita lui

Maluna și iubita lui

[Sursa foto: Profimedia ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si