Linda Doktar este un antrenor de viata care sustine dragostea de sine si s-a decis sa faca ceremonia dupa ce despartire dureroasa.

Femeia a purtat o rochie alba in ziua nuntii si s-a uitat intr-o oglinda atunci cand a rostit juramintele." M-am castorit! Cu mine insami", a scris Doktar pe Instagram intr-o postare, la scurt timp dupa ce ceremonie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Desi ceremonia a avut loc de Ziua indragostitilor in 2017, povestea a iesit la iveala recent.

" Ieri am experimentat cel mai puternic ritual de iubit cu sine (…). Mi-am promis sa ma iubesc, onorez si sa imi respect sufletul azi, maine, tot timpul. Ieri am luat decizia sa devin propriul meu suflet pereche si prieten. Sunt un intreg si este randul tau sa te alegi", a scris femeia intr-o postare.

Actului castoriei cu sine nu este recunoscut oficial in Australia. Doktar a fost inspirata sa se marite cu sine dupa ce o amica de-ale ei a facut acelasi lucru in Bali. Acum, Doktar ii ajuta pe altii sa se casatoreasca cu ei insisi.

Totusi, actul de casatorie cu sine nu inseamna interzicerea oricarui tip de act romantic cu alta persoana in viitor.

Sursa: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si