Close sidebar
Close sidebar

Cum arată femeia care s-a căsătorit cu propriul fiu, înfiat la 13 ani

O femeie s-a căsătorit cu propriul fiu, pe care îl înfiase de la vârsta de 13 ani. Ea a dezvăluit în ce moment a știut că există o scânteie între ei, dincolo de relația de mamă-fiu adoptiv.

Sorin Negru,

Mama și fiul înfiat s-au căsătorit recent

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Aisylu Chizhevskaya Mingalim, de 53 de ani, și fiul ei adoptiv, Daniel Chizhevsky, 22 de ani, s-au căsătorit în Kazan, Republica Tatarstan, Rusia.

Decizia i-a îngrozit pe experții în protecția copilului. Este o situație inacceptabilă, de abuz, spun aceștia.

Citește și: EXCLUSIV: Familia lui Dani Borgovan, îngrijorată de starea copilului boxerului. Ei cred că totul a fost o tentativă de omor: ”Ne îngrijorăm cât de stabilă mintal este partenera lui Dani”

Femeia și noul ei soț, cu 31 de ani mai tânăr, s-au întâlnit pentru prima dată când Aisylu dădea lecții de canto la orfelinatul în care se afla Daniel.

El avea doar 13 ani la acea vreme, iar Aisylu l-a crescut de la 14 ani, potrivit Mirror.co.uk.

Ea a declarat presei locale că dragostea dintre ei a apărut după ce l-a adoptat pe adolescent și l-a adus acasă. Ea a spus: "Relația noastră este perfectă. Nu putem trăi unul fără celălalt. Suntem pe aceeași lungime de undă."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mama și fiul înfiat s-au căsătorit recent

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

Alți cinci copii adoptați, în pericol de a ajunge din nou ai nimănui

Femeia mai adoptase și alți copii, iar oficialii au luat cinci copii adoptați- patru fete și un băiat- din grija lui Aisylu. Aceasta are intenția să fugă la Moscova pentru a-i păstra.

Femeia s-a plâns că unii diintre copii au fost reintroduși în orfelinate, în timp ce alții s-au întors la membrii familiei.

Mingalim are și un fiu biologic dintr-o căsătorie anterioară. Presa locală a relatat că ea a început să adopte copii după ce a întâlnit orfani în timpul unui proiect de film cu un post de televiziune din Tatarstan.

Acum plănuiește să fugă din Tatarstan împreună cu noul soț și să-și recapete copiii adoptați pentru a-i duce la Moscova „unde pot trăi liber”.

Familia extinsă a cântăreței

O altă mamă considerată "prădătoare"

La începutul acestui an, o altă femeie, Patricia Spann, s-a căsătorit cu doi dintre copiii ei biologici- și a vrut să înceapă o relație cu un al treilea.

Citește și: Bărbat hărțuit de fosta iubită, medic legist, cu selfie-uri dintre cadavre. "Îmi imaginez că ești tu"

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Fiul cel mare al lui Spann, care susține că mama sa a încercat să-l seducă, a descris-o drept „fără valoare”, „dezgustătoare” și o „prădătoare”.

„Cred că este doar o persoană bolnavă, întortocheată, care are ceva încurcat în cap”, a spus Cody Spann pentru revista People.

Cântăreața din Kazan, Rusia, gest controversat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI