Jador a fost văzut de-a lungul timpului în compania a mai multor domnișoare sexy. De curând, internauții au sesizat că și-a petrecut timpul în compania unei brunete, dar artistul neagă acuzațiile că ar avea o relație cu aceasta.

Cum arată femeia perfectă pentru Jador? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mărturisit tot: ,,O să mă însor cu cea care mă iubește pentru ce sunt eu”

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Fostul concurent de la Puterea Dragostei își dorește să-și întemeieze o familie, dar cea care îi va deveni soție trebuie să îndeplinească neapărat o condiție.

Citeste si: Jador se gândește să revină la „Puterea Dragostei”: „Aș veni să o iau pe fata aia frumoasă”

Cum arată femeia perfectă pentru Jador?

Artistul s-a afișat recent în compania unei tinere domnișoare. S-a zvonit că cei doi ar avea o relație, dar fostul concurent de la Puterea Dragostei spune că nimic nu este adevărat. A postat totuși diferite mesaje pe care internauții nu mai știu cum să le interpreteze. La scurt timp după despărțirea de Georgiana, Jador a declarat mereu că este singur.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

,,Sunt tânăr, singur… Ea este o fată sexy.

Nu e tocmai genul meu, dar este o fată sexy”, a declarat Jador pentru Cancan.ro.

Artistul a fost mereu curtat de domnișoare și chiar el recunoștea că a fost mare crai în tinerețe. A avut chiar mai multe iubite în același timp. După prin viața sa au trecut o multe femei, Jador afirmă că știe exact cum trebuie să fie arate cea care îi va fi mireasă.

,,O să mă însor cu femeia pe care mi-o dă Dumnezeu! Adică aceea care mă iubește și pentru ce sunt eu, aia contează. Strâmbă să fie, pe aia o iau! Contează să mă iubească!”,  a adăugat Jador pentru aceași sursă.

Citeste si: Jador are o nouă iubită? Ce a apărut pe Instagram despre viața amoroasă a fostului concurent de la Puterea Dragostei

Jador preferă femeile naturale

Momentan, artistul mărturisește că are alte criterii în momentul în care își alege iubitele. Îi plac femeile cât mai naturale și nu cele care au apelat în nenumărate rânduri la medicii esteticieni. Totuși, fostul concurent de la Puterea Dragostei nu poate refuza o bombă sexy.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

,,Îmi plac femeile naturale, dar nu refuz o femeie sexy. Mă distrez și eu”,  a mai dezvăluit Jador.

Acum câteva zile, Jador și-a lansat cea mai nouă melodie.

Mon Ami. Versurile se referă la o aventură pe care o trăiește, așa că cei mai mulți fani sunt probabil curioși să afle ce se întâmplă cu adevărat în viața îndrăgitului artist.

Citeste si: Gelu, noul concurent de la "Puterea Dragostei", a chemat-o pe Georgiana în camera roșie. Ce secrete a vrut să afle


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si