In viziunea lui, o iubire înseamna sacrificii și multe compromisuri, pentru ca o relație nu tine cont doar de iubire și dragoste, uneori, peste toate acestea se poate instala rapid monotonia.

Paul Daniel Gheti de la Puterea Dragostei consideră că o femeie are nevoie de siguranță, loialitate, respect și încredere.

Tânărul nu-și dorește o fata perfecta, care sa mimeze iubirea, considera ca are experienta de viata indeajuns de multa incat sa isi dea seama de caracterul persoanei de lângă el.

Un nou sezon la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei concurenti sezon 3: noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in show-ul Bravo, ai stil!, a prezentat, alaturi de Victor Slav, show-ul Imi place dansul! si a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii "Secrete intre fete", din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

  "Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari.

Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!", spune Cristina Mihaela Dorobantu, prezentatoarea Puterea Dragostei sezon 3.

Citeste si: Puterea Dragostei concurenţi sezonul 3: Ei sunt cei 14 concurenţi care îşi caută sufletul pereche

"Merg cu inima deschisa in Turcia, abia astept sa ii cunosc pe concurenti si pe membrii echipei.

Le doresc tuturor concurentilor mult noroc in aceasta experienta si cred ca cel mai important pentru ei va fi sa fie buni unii cu ceilalti si sa isi asculte inima. Sunt entuziasmata si fericita, ii invit pe telespectatori sa urmareasca in continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriasa!", a mai spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Citeste si: Mihai de la Puterea dragostei a invitat-o la hotel pe Alexandra: „Credeai că nu aflu?”

Prezentatoarea Puterea Dragostei sezon 3 s-a pregatit intens si spune ca Istanbul este unul dintre orasele ei de suflet. "Ador baclavaua si rahatul cu fistic. Am si un restaurant la care ma voi opri prima oara ca sa gust preparatele lor delicioase", a spus noua prezentatoare a showului "Puterea Dragostei".

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si