Close sidebar
Close sidebar

Cum arata fiica de 18 ani a miliardarului Ion Tiriac

Miliardarul Ion Tiriac a fost mereu secretos in privinta vietii sale personale.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate ca Ion Tiriac (77 de ani) a fost casatorit doar o singura data, fostul jucator profesionist de tenis are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relatie care nu a fost niciodata oficializata, scrie Business Magazin.

Omul de afaceri are trei copii recunoscuti oficial: Ion Ion (39 de ani), care provine din relatia cu manechinul american Mikette von Issenberg si Ioana (18 ani) si Karim (21 de ani) din relatia cu ziarista egipteana Sophie Ayad.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Tiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea cand afaceristul era stabilit în Germania si unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart si Essen. Frumoasa bruneta lucra pentru revista Bunte, dar desi exista o diferenta de varsta de 30 de ani întrei ei, Tiriac si Sophie au avut o relatie îndelungata, din iubirea lor rezultand doi copii, potrivit sursei citate.

In prezent, Sophie Ayad locuieste la Monte Carlo, alaturi de Ioana, Ion Tiriac asigurandu-le tot ce au nevoie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI