Sebastian este concurent la „Casa Iubirii” și încă de când a intrat în competiția de la Kanal D a vorbit despre fiica sa, care la acea vreme avea aproape 3 ani. Micuța a rezultat din ultima relație a bărbatului, care a durat șase ani și jumătate și care s-a încheiat deja de ceva timp.  

Micuța se numește Rose Aylin și apare într-o mulțime de fotografii alături de tatăl ei, care o iubește ca pe ochii din cap.

Fetița este foarte importantă pentru concurent, astfel că acesta a precizat de când a intrat în competiție că își dorește ca viitoarea lui parteneră să îl accepte cu tot cu micuța lui fiică și să fie foarte asumată în această privință.

Citește și: VIDEO "Ce așteptări să ai de la femeia asta?!" Gagea izbucnește în plâns de ziua lui, după o discuție sensibilă cu Alexandra

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

sebastian casa iubirii, sebastian casa iubirii copii

Urmăritorii lui Sebastian au observat imediat un detaliu după ce au văzut-o pe fata concurentului: „Este o scumpă!”

Recent, Sebastian a intrat live, însă nu singur. Alături de el a fost și fiica lui, care era foarte încântată să petreacă timp alături de tatăl ei.

După ce au văzut-o pe fetiță în cadrul live-ului de pe TikTok, mai mulți internauți au sesizat imediat că micuța seamănă foarte mult cu concurentul de la „ Casa Iubirii ”. Aceștia au îndrăgit-o imediat pe fiica lui Sebastian. 

„Să-ți trăiască, sa fie sănătoasă și sa vă bucurați de ea!”, „Este o scumpă! Să crească mare și sănătoasă și să vă aducă numai bucurii!”, „Ce bine îți seamănă.

Să vă trăiască”, „Ai o fată frumoasă”, sunt doar o parte dintre comentariile celor care îl urmăresc pe Sebastian în mediul online. 

Citește și: VIDEO Giuly și Francesca, la cuțite! Robert și Bogdan, implicați în cearta concurentelor: „Ea ar fi una aici și alta în afara emisiunii”

sebastian casa iubirii, sebastian casa iubirii copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si